Chefru

MİSYONUMUZ

Hedefler & Vizyon

Kanada'da patentli REV teknolojisi, dünya çapında, dondurularak kurutma (freeze dried) teknolojisine alternatif olarak geliştirilmiş, yeni bir teknolojidir. Sistemdeki vakum, kurutma sıcaklığını düşürür; besin değeri, renk ve kokunun korunmasını sağlar. Mikrodalga enerjisi ise merkezden yüzeye uygulandığından ürünün homojen olarak kurumasını sağlar. 

Yaklasık 25 yıllık bir Ar-Ge çalısmasının ve sayısız akademik arastırmanın sonucunda kusursuzlastırılan REV® metodu ile üretilenAgrorev®, kurutulmus gıda segmentinde bir devrim baslatıyor. Uzun süreli çalısmaların sonucunda ortaya çıkan benzersiz ürünler, lezzet ve görüntü bakımından dikkatleri üzerlerinde toplarken, içerdikleri besin degerleri açısından da rakiplerinden ayrılmayı basarıyor.

DEVAMI...